RikaKvinnor AKADEMIN – RiKA

Äntligen har det blivit dags för RikaKvinnor.se att släppa sin första digitala utbildning; RikaKvinnor AKADEMIN! 

Kursen för dig som vill; 
—> Komma igång med sparande och investeringar men inte vet hur
—> Känna mindre ekonomisk stress och oro
—> Få full koll på dina pengar och din ekonomi
—> Få enkla och lättanvända verktyg för din vardagsekonomi
—> Få ekonomiskt självförtroende
—> Lära dig tjäna mer pengar
—> Få tydlighet kring mål och riktning i ditt liv

Under 8 veckor kommer Elisabeth att guida dig steg-för-steg på resan mot ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv utifrån sina erfarenheter och lärdomar inom personlig utveckling, mindfulness, meditation samt ekonomi och investeringar såklart.

Du får med andra ord Elisabeths år av erfarenhet, utbildning och verktyg paketerat i kursen RikaKvinnor AKADEMIN. Allt för att du på ett enkelt, tryggt och hållbart sätt ska kunna bygga grunden för din rikedom. 

.

Som nämnts i en del intervjuer, bla på Aftonbladet och i djupintervjun på Skånska dagbladet, så är jag mitt uppe i förberedelserna för att släppa kursen RikaKvinnor AKADEMIN, som är en digital utbildning inom personlig utveckling och privatekonomi. 

Vad handlar kursen om? 

RikaKvinnor AKADEMIN handlar om hur du skapar hållbar rikedom inom alla området i livet, inte minst det ekonomiska. 

I kursen lär du dig att få full koll på dina pengar och receptet på hur du enkelt och automatiserat bygger hållbar rikedom och ekonomisk frihet som till 100% bygger på forskning. Utan att du behöver läsa ekonominyheter eller bli en börshaj. 

Dags att dela med mig

Jag har ju gjort resan till ekonomisk frihet själv och tiden är nu kommen för mig att dela med mig av min kunskap och alla år av erfarenheter, genom att lära andra hur man bygger hållbar rikedom och ekonomisk frihet enligt principer som bygger på forskning. Men också med inslag från mina utbildningar inom personlig utveckling och mindfulnessmeditation.

Om jag och min sambo tjänar några miljoner extra kommer det inte göra så stor skillnad i våra liv, men om jag kan hjälpa dig att lägga grunden för ett framtida liv som ekonomiskt fri, så kommer det troligtvis göra betydligt större skillnad för dig. 

Vad händer nu?

I februari 2022 kommer premiärkursen av RikaKvinnor AKADEMIN att gå av stapeln för våra 30 fantastiska Ängelmedlemmar! 

Med hjälp av input och feedback från Ängelmedlemmarna kommer kursen att finjusteras och släppas till den allmänna publiken någon gång under hösten 2022. Något exakt datum är dock inte satt ännu.

Anmäl ditt intresse till kursen HT 2022

Redan nu kan du ställa dig i kö för att anmäla ditt intresse att delta på kursen; RikaKvinnor AKADEMIN med start hösten 2022. Mer info om kursen och innehållet kommer efter att du anmält ditt intresse! 

.