Föreläsningar

För förfrågningar om föreläsningar

Vänligen skicka ett mail till elisabeth@rikakvinnor.se

RikaKvinnor.se Frihet @photos.by.moe

Förslag på vad jag föreläser om

Elisabeth Svensson är civilekonomen som vid 28-års ålder levde ett på pappret bra liv. Trots detta kände hon sig tom inombords och bestämde sig för att sluta söka lyckan utom sig och istället titta inåt. Efter ett 10 dagars meditationsretreat i total tystnad kom hon tillbaka med helt nya insikter som förändrade hennes liv totalt. En visdom om vad verklig rikedom är. Den inre lyckan.

Sedan dess har Elisabeth fortsatt att investera hållbart, både i sitt inre och i sitt finansiella kapital. Nu hjälper hon även andra att våga ta steget.

Kan vi bara lära oss hur vi, på ett relativt enkelt sätt, kan bygga en egen etisk och hållbar pengamaskin, som inte är beroende av vår tid och energi, till skillnad från ett traditionellt arbete där vi byter tid och energi mot pengar, så kan vi också skapa nya förutsättningar i livet.

När våra räkningar, helt eller delvis, kan betalas med hjälp av pengamaskinen, kan vi istället välja att göra mer av de saker som ger mening och näring åt vår själ, utan fokus på prestation.

Att investera i både sig själv och sin ekonomi ger flera möjligheter att skapa ett rikare liv. Detta är vad RikaKvinnor.se arbetar med för att inspirera fler kvinnor att våga ta steget att skapa sin egen inre och yttre lycka och rikedom på ett mer hållbart sätt.

I grund och botten handlar det inte om pengar, pengar är bara ett verktyg. Däremot behöver vi lära oss hur pengar fungerar och hur vi kan använda dem till vår fördel. Något vi aldrig fick lära oss i skolan, men som kan göra enorm skillnad i livet.

Låter detta intressant för er? Vänligen fyll i förfrågan nedan. Jag skräddarsyr alltid mina föreläsningar efter önskemål och behov.

Jag ser fram emot att höra från er.

Med värme
Elisabeth

Tidigare kunder är bland andra LTH Lunds Tekniska Högskola, Kvadrat, E.ON och Röda Korset. 

Scroll Up