Green Mobility - Det nya sättet att "äga" bil

Alltid tillgång till bil -utan alla kostnader
Använd RikaKvinnor.se´s rabattkod och få 30 min gratis körtid

Jag måste bara få lovorda fantastiska företaget Green Mobility som jag och min sambo använt sedan de kom till Malmö sommaren 2020. Förutom deras fantastiska support som alltid svarar i telefon när det varit något litet krångel med bilen (typ jag hittar inte laddsladden, eller när jag ville få tillgång till bilen första gången och de såg till att min registrering gick igenom direkt) så gör Green Mobility det möjligt för oss som bor i stan att alltid ha tillgång till bil men att slippa allt det tråkiga som tillkommer vid ett ägande. Skatt, försäkring, bensin, service, leasingavgift etc etc RikaKvinnor Akademin - en kurs för att skapa ekonomisk frihet & hållbar rikedom. Av kvinnor. För kvinnor. @photos.by.moe

Äntligen säger jag som valt att bosätta mig i stan av både ekonomiska och praktiska skäl. Det skulle nämligen bli betydligt dyrare för vår familj att köpa ett ”billigare” hus utanför stan med vara beroende av 2 bilar, än den lösning vi har idag där vi tom kan bo gratis. Och eftersom vårt mål är att förbli ekonomiskt fria är detta ett ypperligt sätt att både ha kakan och äta den samtidigt!

Så tack vare Green Mobilitys bilar har vi nu alltid tillgång till en bil max 10 min promenad från vårt hem! Det är ljuvligt och SÅ MYCKET det sparar på både miljö och plånbok då bilarna drivs av el! En bil står ju dessutom, enligt undersökningar, still i 90% av tiden.

Testa Green Mobility med rabattkod – få 30 min gratis körtid

Vill du testa att köra en Green Mobility bil får du med RikaKvinnors vänskapskod 30 minuter gratis att köra för!  Och samtidigt sponsrar du bloggen med 30 gratis körminuter! En riktig win-win med andra ord!

För att få tillgång till kampanjkoden fyll i din E-post i kampanjeformuläret nedan innan du registrerar dig på www.greenmobility.com/se
OBS! Koden kan enbart användas i samband med din första registering. 

Jag vill få 30 min gratis att köra för!
OBS! Din e-post kommer inte att användas eller sparas för några andra ändamål.
RikaKvinnor.se Hurra!!!!

Green Mobility finns än sålänge i följande svenska städer:

  • Malmö
  • Göteborg

En annan kul sak är att vi som också äger minst 100 Green Mobility-aktier får 200 gratis körminuter varje år. Jag äger mina aktier via Avanza och aktien heter GREENM om du vill söka efter den. 

Trevlig grön körning!