Anmäl intresse för andra investeringsperioden som startar 15 augusti 2020

Investera i hyresfastigheter i USA Cleveland @RikaKvinnor.se

Mer information

Om du är intresserad av fastighetsobligationsfonden, eller vill få mer information, anmäl dig till ett av våra kostnadsfria webinar nedan, eller gör en intresseanmälan direkt. Vi kommer tillämpa först till kvarn-principen.

Anmäl dig till ett webinar

Extrainsatt webinar söndag 30/8 kl 20.30

Jag kan inte delta detta datum men vill gärna få mer information

Anmäl intresse

OBS! Detta enbart är en intresseanmälan. Du förbinder dig därmed inte till något. Det är heller inte säkert att du blir tilldelad önskad investeringssumma. Obligatoriska fält är markerade med *

Minsta belopp 25 000 sek. (OBS! Skriver du ett spann på tex 25-100 000 kommer vi utgå från den lägsta summan, i detta exempel blir det då 25 000)
Att investera i finansiella instrument, värdepapper och fonder innebär alltid en risk. Instrumenten kan såväl öka som minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Innehållet, åsikter och slutsatser på denna hemsida är inte att betrakta som finansiell rådgivning. Jag rekommenderar alltid att ta kontakt med en licensierad oberoende finansiell rådgivare. Kontakta mig om du vill ha förslag. RikaKvinnor.se ägt av org.nr 559142-2927 åtar sig inget ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppstå i och med handlingar eller åtgärder som vidtas baserat på innehållet på webbplatsen.

PS. Investerare som deltagit i första investeringsrundan har förtur.