Investera i hyresfastigheter i USA Cleveland @RikaKvinnor.se

Ny fastighetsinvestering -15% passiv avkastning, 8 mån löptid

Investera lönsamt i fastigheter utan att äga

Nu finns möjligheten att vara med på en fastighetsinvestering med betydligt kortare löptid än fastighetsobligationen som jag tidigare lanserat här på RikaKvinnor.se. 

Investeringen avser en så kallad ”flip” som kort och gott går ut på att man köper ett objekt, renoverar upp det och säljer vidare. Eftersom fastigheten redan är köpt, värdering gjort och renovering påbörjad, räknar man med att fastighetsinvesteringen ska vara klar och återbetald inom 8 månader.  

Värt att nämna är också att avkastningsräntan i de tidigare investeringsrundorna med obligationen betalats ut enligt plan. För dem som valde årsvisa utbetalningar ligger dessa förberedda för utbetalning någon gång under maj och juni! Ett trevlig tillskott till semesterkassan med andra ord 🙂

Kort info om investeringen

 • Löptid max 8 månader
 • Teckningsperiod 21 april – 5 maj 2021
 • Avkastning 15% (fast)
 • Helt passiv investering
 • Oberoende av börsen
 • Begränsat antal investerare
 • Säkerställt lån med pantbrev med bästa prioritet
 • Minsta investering 50 000 sek

Eftersom förra investeringsrundan kraftigt övertecknades, vågar vi nästan räkna med att historien kommer upprepa sig. Dessutom kan man enbart ta in 1 400 000 sek, vilket kan jämföras med förra rundan där vi tog in över 4 000 000 sek och dessutom hade intresseanmält kapital för över 9 000 000 sek. Därför kommer vi behöva tillämpa först-till-kvarn-principen och investerare som deltagit i föregående investeringsrundor har därför förtur. 

Anmäl dig till informationswebinaret

Eftersom information är A och O när det kommer till investering av kapital, har vi valt att sätta upp ett livewebinar där investeringsmöjligheten presenteras närmare och där du även kan ställa frågor.

Webinaret äger rum onsdagen den 21 april kl 19.00-20.00. Du anmäler dig till webinaret nedan. Hoppas vi ses där :)!

Att investera i finansiella instrument, värdepapper och fonder innebär alltid en risk. Instrumenten kan såväl öka som minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Innehållet, åsikter och slutsatser på denna hemsida är inte att betrakta som finansiell rådgivning. Jag rekommenderar alltid att ta kontakt med en licensierad oberoende finansiell rådgivare. Kontakta mig om du vill ha förslag. RikaKvinnor.se ägt av org.nr 559142-2927 åtar sig inget ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppstå i och med handlingar eller åtgärder som vidtas baserat på innehållet på webbplatsen.

6 reaktioner på ”Ny fastighetsinvestering -15% passiv avkastning, 8 mån löptid”

 1. Sorry för supersent svar, men jag vi tecknade över på bara ett fåtal timmar. Men anmäl dig gärna till nyhetsbrevet och åll utkik i mailen för snarft drar vi igång en ny investeringsrunda 🙂
  MVH
  Elisabeth

 2. Det står att det är en fast avkastning på 15%. Jag tolkar det som att avkastningen är 15% oavsett hur lång löptiden blir så om man investerar 100 tkr blir avkastningen 15 tkr. Stämmer det? Det handlar alltså inte om en årsränta?

 3. Hej Karin,
  Tyvärr finns inga garantier inom finansbranschen, om någon skulle garantera avkastning skulle jag bli väldigt skeptisk.
  Istället bör man titta på vad som gjorts för att minimera riskerna för investeraren och just detta kommer vi lägga fokus på under webinaret på onsdag.

  MVH
  Elisabeth

 4. Så om man investerar i detta är man helt garanterad 15% avkastning? Det låter ju för bra för att vara sant. Vari ligger risken?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.