Om RikaKvinnor

Vi vill utbilda, inspirera, utmana och motivera kvinnor,  till lycka, rikedom och hållbarhet inom alla områden i livet, inte minst det ekonomiska.

Vad är RikaKvinnor?

Finansiell Rikedom @RikaKvinnor.se @photos.of.moe

Community

RikaKvinnor.se är ett community och en läroplattform för hållbar inre och yttre rikedom med syfte att utbilda, inspirera, utmana och motivera, framförallt kvinnor, till lycka, rikedom och hållbarhet inom alla områden i livet, inte minst det ekonomiska. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap.

Bästa kreditkort 2021 samt tjäna pengar på kreditkort @RikaKvinnor.se

Elisabeth Svensson

RikaKvinnor.se grundades 2017 av Elisabeth Svensson, Multiprenör och civilekonom från Malmö som blivit ekonomiskt fri genom att tillämpa principerna som lärs ut på RikaKvinnor.se och på kursen RikaKvinnor AKADEMIN -RiKA

Hållbara investeringar och resa medvetet

Livet

Rikedom handlar om så mycket mer än pengar, det handlar om hur vi tänker och känner. Hur vi behandlar oss själva och andra,efter våra grundläggande värderingar. Det vill RikaKvinnor.se visa både genom ord, handling och genom utbildning.

Om oss

På RikaKvinnor.se får du följa med Elisabeth på resan mot ”Ett rikare liv” inom alla områden i livet. Förhoppningsvis på ett lite nytt, hållbart, lekfullt och spirituellt vis.

Min passion för att inspirera och lära, primärt kvinnor, om hållbar rikedom är oändlig, och jag är nästintill besatta av just detta. Så jag lovar dig att jag inte tar lätt på denna uppgift!

Mitt mål med RikaKvinnor.se är att göra (primärt) kvinnor rikare både inombords och finansiellt. Samt svara på frågan om hur vi kan nå våra djupaste drömmar, mål och fulla potential för att ha möjligheten att leva livet fullt ut. Vilket vi gör bäst när vi känner oss rika på livet. Frågan som då blir naturlig att ställa är;

Hur blir man ”rik på livet”!?

Ja det finns det säkert otaliga svar på och några kanske du får här på bloggen, eller genom min digitala utbildning RikaKvinnor AKADEMIN –RiKA. På vår Instagram eller kanske i vårt Facebookcommunity – ”Fearless Woman” där över 8000 medlemmar delar med sig av både frågor och tips.

Bland annat diskuteras det hur man kan bygga smarta och hållbara ”pengamaskiner” som gör att du tjänar pengar medan du sover, vilket gör att du t.ex. kan frigöra värdefull tid.

Eller genom att öva på att öka din självkärlek med hjälp av mindfulness och meditation, vilket kan vara fullkomligen banbrytande för vår inre rikedom och välbefinnande.

För utan en inre rikedom menar jag att pengar, och ett liv med ekonomisk frihet, dvs när du inte är beroende av en traditionell inkomst för att finansiera ditt liv, spelar mindre roll.

Häng med oss in i värmen för att ta reda på hur du kan få ”ett rikare” liv, inte minst ekonomiskt!

Med kärleksfull omtanke
Elisabeth, grundare av RikaKvinnor.se & RikaKvinnor AKADEMIN – RiKA

Följ med oss på resan till ett hållbart rikare liv

Det är en resa inom alla området i livet, inte minst det ekonomiska och om att komma närmare sitt sanna ”jag”.
Om att nå dina drömmar, mål och fulla potential för att leva livet fullt ut varje dag och samtidigt ge tillbaka till vår omvärld.

Och det gör du bäst när du är rik på livet!

Haka på resan till ditt hållbara rikare liv på ett lite lekfullt, spirituellt, utmanande och inspirerade vis.

Hur idén till RikaKvinnor.se kom till

Idén till communityt och läroplattformen RikaKvinnor.se föddes under ett meditationsretreat våren 2017.

Några månader tidigare hade jag börjat skriva personliga krönikor med en spirituell underton och tillhörande färgglada Excelgrafer över min egen ekonomiska resa. Jag delade ingående med mig av strävan efter, och hur jag skulle nå ekonomisk frihet innan min 40-års dag.

För första gången fick jag stor positiv respons för mina, ibland, kontroversiella idéer, mitt privatekonomiska intresse i kombination med personlig utveckling och ett djupare spirituellt synsätt på detta.

Idag är jag tillsammans med min sambo ekonomiskt fri sedan några år tillbaka. Därför ser jag det som min skyldighet att dela med mig av min kunskap, erfarenheter och stöttning till fler kvinnor som vill nå samma mål som jag. Förhoppningsvis för ratt kunna leva närmre sitt sanna ”jag” utan att behöva jaga pengar för att betala räkningarna varje månad.

Låt oss göra det tillsammans – ”Co-creation”

Rikakvinnor.se skapas tillsammans med er läsare, för vad vore RikaKvinnor utan just oss kvinnor!?

Dessutom är jag ett stort fan av den otroliga kraft och energi som skapas utifrån en kollektiv intelligens, även när vi tycker och tänker olika. Jag tror nämligen på att vi tillsammans utformar de bästa idéerna och tankesätten. Därför är jag otroligt glad och tacksam över alla de intressanta diskussioner, kommentarer och även samarbeten tillsammans med er läsare, systrar, power-ladies, vänner, kollegor och andra bloggare med passion för holistiska förhållningssätt kring ekonomi och personlig utveckling, som figurerar i bloggen och i Facebookgruppen.

Vad är en ”RikaKvinna”

Själva namnet ”RikaKvinnor” är i sig ett mycket större begrepp än enbart pengar som man initialt kanske tänker. För mig innefattar ordet ”rikedom” så mycket mer än bara pengar och ekonomi.

Rikedom för mig handlar om att finna lycka, harmoni och balans inom alla områden i livet, även det ekonomiska. Ett rikt liv målas med breda penseldrag. Och till vishet och rikedom leder många vägar och varje individ har såklart sina egna behov och förutsättningar att tillgodose, och sina egna mål att ägna livet åt. Vi behöver alla följa vår egen inre kompass och den måste vara i linje med vad vi vill och är redo för.

Men rikedom handlar också om utveckling. Att inte alltid välja den ”lätta” vägen, utan att utmana oss själva i den riktning som vår sanna natur kallar på oss att göra. Och för det krävs det mod. Mod att våga gå sin egen väg. Mod att inte bry sig om alla andras åsikter. Mod att vi tror på oss själva och att vi orkar bära den tyngd som det krävs för att ta oss ditt vi behöver gå. Samt mod att faktiskt våga bli ”framgångsrik”. Vilket faktiskt inte är så enkelt som många verkar tro.

Är du redo?

I RikaKvinnor AKADEMIN får du rätt verktyg för en hållbar ekonomisk och inre rikedom.

Vad tidigare kursdeltagare säger

⭐⭐⭐⭐⭐
Är du också som jag, som ”vet” hur du ska göra för att få det bättre ekonomiskt men behöver hjälp och support för att faktiskt ”göra” det? Vill du förändra ditt liv och få mer kunskaper, värdefulla insikter och göra detta i en fantastisk grupp och Elisabeth som supporter? Jag rekommenderar varmt Elisabeth och kursen RiKA som har gett mig en stabil och bred grund att stå på med underbara framtidsutsikter. Elisabeth är fantastiskt kunnig och levererar detta på ett pedagogisk sätt, är empatisk, karismatisk och ödmjuk.

Petra B

⭐⭐⭐⭐⭐
Jag ville nästan gråta efter sista lektionen. Eller faktiskt jag grät lite. Det känns så tråkigt att det är slut, men jag är så supertacksam för den här utbildningen, den är fantastisk och så otroligt inspirerande, för det var bra struktur, det var genomtänkt, tänkvärt innehåll och så mycket matnyttigt! Och jag tänker redan på så många väninnor och bekanta som jag kommer att rekommendera den till. Och även om jag nu har tittat på sista videon är kursen inte slut, utan den kommer att pågå resten av mitt liv. Så stort TACK för att du har lagt ner din själ i den här kursen. Den var fantastisk! 

 

Cécile T