Live Master Class för dig som är eller vill bli mer ekonomiskt fri!

LIVE WEBINAR RikaKvinnor.se

I detta webinar
kommer du att lära dig

1. Varför skapa större ekonomisk frihet 

och att det finns en osynlig avkastning på pengar som vi sällan tänker på.

2. Vad är ett hållbart rikt liv egentligen

om balansen mellan tid, pengar men också din energi och känsla av mening.

3. Hur kan du tjäna pengar när du sover

genom att bygga ett system med tillgångar som genererar passiva inkomster. Troligtvis den lektion som man missade att ge dig i skolan.

4. Får du inte nog av det här och vill lära dig ännu mer 

kommer jag också berätta hur du kan börja arbeta med mig.

Kanske har det aldrig varit viktigare att prioritera din privatekonomi än nu!

Oavsett om du suttit vid sidolinjen och väntat på ”rätt tid” för att påbörja din resa mot större ekonomisk frihet, eller om du kämpat på ett tag med att hitta en strategi som gör att du får de resultat du är ute efter och kan sova gott om natten – så kan detta vara vändpunkten du letat efter.

Det är mycket som har förändrats på den ekonomiska spelplanen på kort tid och därför har frågor som dessa blivit viktigare än någonsin.

Så joina mig på detta webinar för att skapa en förståelse kring vad du behöver för att kunna börja skapa större ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv.

Detta live-webinar är ett ste för dig som

Vill ha möjlighet att kunna styra mer över din tid, din energi och ditt liv genom att skapa större ekonomisk frihet som ger dig fler valmöjligheter.

Känner att du fastnat lite där du är i livet och undrar om det måste vara såhär för all framtid eller om det faktiskt finns andra sätt att tjäna pengar, kanske tom medan du sover?

Redan har ett sparande idag men du vill veta om din strategi verkligen är den som kommer ta dig mot dina mål för att skapa ditt hållbart rikare liv. Oavsett vad detta betyder för just dig.

Vill förstå hur du bygger ett system av tillgångar som genererar inkomster medan du sover.

En personlig inbjudan från Elisabeth…

Jag har länge haft förmånen att kunna leva på mina passiva inkomster även om förutsättningarna för detta blivit betydligt tuffare även för mig med tanke på den förändring som skett under senaste året. 

Därför har det kanske aldrig varit viktigare än nu att verkligen ta ett helhetsgrepp om sin ekonomi för att lägga grunden och skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för en större ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv, oavsett vad detta innebär för just dig.

Min nya master class är en komprimerad version av ALLT jag lärt mig på resan mot att skapa större ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv för mig och min familj.

Så om du är committad till att detta är året då du på riktigt påbörjar resan mot en hållbar ekonomi, större ekonomisk frihet och bättre ekonomiskt självförtroende, så kan jag inte vänta på att få hjälpa dig mot detta mål.

Jag hoppas vi ses på mitt webinar!

Varma hälsningar
Elisabeth

I nästa steg väljer du vilken dag & tid som passar.  Självklart är webinaret kostnadsfritt men det finns begränsat med platser. 

Dela upplevelsen med en vännina


Gillar du som jag att göra saker tillsammans?

Klicka på länken nedan och kopiera därefter webbadressen och skicka den via mail till din vän. The more the merrier!