Bli Ambassadör för RikaKvinnor AKADEMIN – RiKA

Till alla fantastiska kursdeltagare på RikaKvinnor AKADEMIN: Varmt välkommen till vårt nya Ambassadörsprogram där jag får möjligheten att ge tillbaka till alla er som vill sprida vår vision, om fler hållbart rika kvinnor, vidare! 

Låt oss tillsammans skapa fler hållbart rika kvinnor!

Många av våra fantastiska kursdeltagare hittar till oss genom våra webinar. Men det är framförallt den fantastiska feedbacken från er tidigare kursdeltagare som gör att man tillslut väljer att investera och faktiskt gå vår utbildning.

Detta är något jag är oerhört tacksam och stolt över eftersom det betyder att RikaKvinnor AKADEMIN gör skillnad för dem som går kursen. Samt att vår vision om att skapa fler hållbart rika kvinnor inom alla områden i livet, lockar!

Eftersom jag vet att ni är många som gått vår utbildning och som gärna vill dela med er av allt positivt som kursen gett er, så är det nu min tur att få ge tillbaka till er genom vårt  ambassadörsprogram. Som ambassadör får du nämligen ersättning varje gång någon som du har tipsat anmäler sig till vår kurs.

Självklart är det helt kostnadsfritt att registrera dig som ambassadör och det finns heller inga krav du behöver uppfylla förutom att du behöver ha genomfört vår utbildning samt att du godkänner våra etiska riktlinjer.

Tack för ditt fantastiska stöd och ditt engagemang och låt oss tillsammans fortsätta att skapa fler hållbart rika kvinnor!

Med värme

Elisabeth Svensson, grundare av RIkaKvinnor.se och RikaKvinnor AKADEMIN –RiKA

RikaKvinnor.se samarbeten
Vad innebär det att vara Ambassadör för RikaKvinnor AKADEMIN?

RikaKvinnor AKADEMIN är verkligen mitt passionsprojekt som fortsätter att utvecklas och växa till det som är min vision: nämligen att skapa fler hållbart rika kvinnor!

Att jag får möjligheten att göra detta är i mångt och mycket tack vare dig som gått kursen och sprider genuina och fina ord och recensioner om mig och RikaKvinnor AKADEMIN.

Därför vill jag ge tillbaka till dig genom RikaKvinnor AKADEMINS ambassadörsprogram där jag bjuder in dig som genomfört kursen och vill rekommendera den vidare. På så sätt kan jag dela med mig av den förtjänst jag får tack vare de rekommendationer som leder till nya kursdeltagare.

Finns det några krav på mig som Ambassadör?

Ja och nej.

Ja utifrån att du behöver ha genomfört åtminstone några moduler på vår utbildning RikaKvinnor AKADEMIN som du känner gett dig ett värde. Samt att du behöver följa några enkla etiska riktlinjer när du “säljer” in kursen.

Nej, utifrån att det inte finns några krav på att du måste sälja ett visst antal platser eller att du måste marknadsföra kursen även om du är ambassadör.

Vilken ersättning får jag?

Ersättningen för de första 10 kursdeltagarna är 20 procent av försäljningsvärdet, med avdrag för moms och kortavgifter.

Därefter ökar ersättningen till 25 procent av försäljningsvärdet, med avdrag för moms och kortavgifter.

Jag har inget företag hur funkar det då?

Det är inga problem. Enklast är att du använder dig av ett egenanställningsföretag, då kan du fakturera oss via det. De kommer att betala arbetsgivaravgifter och dra skatt på ersättningen så utbetalningen kommer att hanteras som vilken lön som helst.

Det finns flera egenanställningsföretag. Själv har jag tidigare använt mig av FrilandsFinans. Företaget drar av ca 5-6% av beloppet som ersättning för att de fakturerar och administrerar din ersättning.

Jag har eget företag, hur fungerar det då?

Då är det superenkelt. I Sverige är det 14 dagars ångerrätt på köp online. Därutöver erbjuder vi en ”pengarna tillbaka garanti på 30 dagar”. Därför behöver det gå 44 dagar från kursstart innan du kan fakturera oss genom att skicka en faktura på beloppet plus 25% moms.

Hur vet jag om någon använt min affiliatelänk?

Du får ett eget konto på kursplattformen. Där hittar du din unika länk och du kan också skapa egna länkar till specika sidor, tex en kurssida. Här kan du också se statistik, tex antal personer som har besökt kursplattformen med dina länkar och hur många som har handlat och för vilket belopp.

Du får även ett mejl varje gång någon har köpt kursen via din länk.

Finns det något material jag kan använda?

Du kan använda alla bilder och all text som finns på RikaKvinnor.se´s hemsida, Facebook eller Instagram.

Dessutom kommer du få tillgång till en separat G-disk med marknadsföringsmaterial.

Får jag någon utbildning?

Du kommer att få en inbjudan till ett webinar där vi tar upp vanliga frågor och svar om Ambassadörsprogrammet.

Jag vill bli Ambassadör

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med mer information!