RikaKvinnor bloggen

RikaKvinnors första podcast

aug 24, 2022 | Övrigt, Samarbete | 0 Kommentarer

ÄNTLIGEN säger jag! RikaKvinnor.se har blivit med podcast! Och inte på vilket sätt som hest utan i samarbete med Bonnierkoncernens tidning Skånska Dagbladet, eller som vi äger här i Skåne ”Skånskan”. 

Lyssna på podden

Avsnitt 1. Drömmen om att bli en prinsessa
Avsnitt 2. Spaningar på plånboksfrågor efter valet
Avsnitt 3. Så här ska du jobba med din budget för att bli rik
Avsnitt 4. Därför kallas ränta på ränta-effekten för världens åttonde underverk


Lyssna här!

Låt mig få presentera den nya podcastserien ”Rika kvinnan & jag”

Artikelutdrag från Skånska Dagbladet 20220824
Genom sin blogg ”RikaKvinnor.se” når Elisabeth Svensson ut med spartips till tiotusentals människor. Nu blir hon huvudperson i Skånska Dagbladets nya podcastserie ”Rika kvinnan & jag” – en podcast för både välbeställda och vanliga löntagare.

Varje månad har Elisabeth Svensson mellan 5 000 och 10 000 läsare på sin blogg ”RikaKvinnor.se”. Samtidigt är det drygt 10 000 som följer henne på Facebook medan över 6 000 följer henne på Instagram.

På dessa plattformer ges följarna handfasta tips på hur man bäst når ekonomisk balans och trygghet

Budskapet är glasklart

Att ta hand om sin privatekonomi behöver inte vara tråkigt. Syftet med att tjäna pengar behöver heller inte vara att man ska ha råd med fina bilar och flådiga hus eller tära på jordens resurser.

– För mig handlar ekonomisk frihet om att kunna frigöra tid till sådant som verkligen ger mening. Man blir inte lycklig av bara pengar. Men pengar kan ge dig möjlighet att lägga tid på sådant som gör dig lycklig. Till exempel att umgås med nära och kära, resa till spännande platser, ta ett sabbatsår eller våga testa den där affärsidén du har. 

Jag är en helt vanligt person

Elisabeth Svensson har inte växt upp med en massa pengar. Inte heller har hon utvecklat någon unik affärsidé som köpts upp av Apple eller Microsoft.

Hennes väg till ekonomisk frihet hänger ihop med långsiktigt, kontinuerligt sparande och smarta investeringar.– Jag är en helt vanligt person som tjänat mina pengar helt på egen hand. Jag tror att de allra flesta kan komma till punkten där de har en ekonomisk frihet. Det är inte så svårt, även om finansvärlden ofta vill få allt att verka mer komplicerat än vad det är. 

Skånskans nya podcast

Nu kommer Skånska Dagbladets läsare och alla andra kunna ta del av Elisabeth Svenssons kunskap om privatekonomi. Detta genom nya podcastserien ”Rika kvinnan & jag” – av och med Elisabeth Svensson själv och Skånska Dagbladets medarbetare, journalisten Catharina Nilsson.cast

Lyssna på första avsnittet

Avsnitt 1. Drömmen om att bli en prinsessa


Lyssna här!

GÖR SOM TUSENTALS ANDRA KVINNOR

Gå med i vår community

Ta del av inspiration, konkreta råd, tips och mycket mer för din inre- och yttre rikedom på ett lättsamt och förhoppningsvis lättillgängligt vis.