RikaKvinnor bloggen

En ”Rikedomsresa” – Till Sri Lanka på obestämd tid

aug 31, 2018 | Finansiell rikedom, Inre rikedom, Övrigt, Personlig utveckling | 0 Kommentarer

Väskorna är packade, lägenheten utstädad och på tisdag drar jag och min älskade sambo äntligen iväg på vårt äventyr. Vi kommer börja med att styra kosan mot New Delhi för att efter några dagar ta flyget över till Sri Lanka där vi kommer befinna oss på obestämd tid innan vi troligtvis drar vidare till Kerala i Indien, som dessvärre just nu är drabbat av de värsta översvämningarna på 100 år. Sänder all min kärlek och styrka till de drabbade <3

I love my job @RikaKvinnor.sePackning inför Indien och Sri Lanka @RikaKvinnor.se

Tack vare att vi bygger på en pengamaskin som kan arbeta dygnet runt, året runt, har vi nu möjligheten att ta ett sabbatshalvår för att resa iväg utan att det behöver påverka vår ekonomi nämnvärt. Målet är dessutom att komma hem från resan med mer pengar än vi lämnar Sverige med.

Syftet med resan är bland annat att få nya perspektiv. Men också att skapa utrymme för reflektion, introspektion och personlig utveckling och därigenom låta nya idéer få födas och ta plats.

Min sambo kommer få större möjlighet att vara kreativ med bland annat sin musik, och jag kommer ha möjlighet att lägga mer fokus på att utveckla RikaKvinnor.se. Dessutom kommer vi fortsätta att fördjupa och utveckla vår relation.

Men resan är också en rejäl utmaning eftersom vi kommer leva och bo i en helt annan kultur med helt andra förutsättningar än hemma i Sverige. Och eftersom jag är en person som ogillar yttre förändringar så är resan verkligen synonymt med att ta ett stort kliv utanför min egen komfortzon. Men det är ju också då vi tenderar att växa som mest som människor.

Något jag verkligen ser fram emot på resan är friheten att själv få designa hur varje dag ska se ut. Att få starta varje morgon med stilla meditation, yoga, träning och ge mig hän fullt ut åt mina passioner.

Mycket av tiden kommer att ägnas åt att lyssna inåt, för att komma närmre våra sanna ”jag”. Och därigenom nå våra drömmar, mål och fulla potential för att leva livet fullt ut varje dag och samtidigt ge tillbaka så mycket som möjligt till vår omvärld. Och det tror jag vi gör som bäst när vi känner oss rika på livet! Och just nu känner jag mig väldigt rik på livet  <3

Njut av fredag vänner <3

GÖR SOM TUSENTALS ANDRA KVINNOR

Gå med i vår community

Ta del av inspiration, konkreta råd, tips och mycket mer för din inre- och yttre rikedom på ett lättsamt och förhoppningsvis lättillgängligt vis.