RikaKvinnor bloggen

Glöm inte att investera i dig själv

mar 16, 2017 | Personlig utveckling | 0 Kommentarer

Förutom att investera i olika tillgångar i form av; aktier, fonder, fastigheter och skog för att skapa passiva inkomster och därmed bli ekonomiskt fri innan jag fyller 40, investerar jag även mycket i min personliga utveckling, vilket är minst lika viktigt om du, som jag, vill nå finansiell framgång.

Därför ser jag till att omge mig av människor som vill åt samma håll som jag, antingen som redan är i mål, eller som jag; är på väg.

Som entreprenören, och tillika mentor till Tony Robbins, Jim Rohn säger ”You become the average of the five people you hang out most with. Choose them carefully” så kan jag inte annat än att hålla med Jim i sitt påstående.

Många människor finns där för oss när det blåser som mest, men riktiga vänner är dom som finns där för dig även i din framgång. Det är dom som hejjar på dig även när det går bra. Även när det går riktig, riktigt jäkla bra! Det är just dessa personer som tagit större och större plats i mitt liv och som jag älskar att inspireras av och med, att utvecklas och växa tillsammans med och att lära mig från.

Förra helgen tog jag möjligheten att investera i min personliga utveckling b.la tillsammans med min härliga kollega och tillika vän Jan Blomesson (Jan driver Sveriges största ekonomiblogg; rikatillsammans.se) som redan gjort samma resa som jag just nu befinner mig på. Jag vet att just denna investering, i min personliga utveckling förra helgen, kommer generera fantastiska resultat för mina mål under 2017, inte minst ekonomiskt. Sen är det givetvis lika viktigt att ha andra mål i livet än rent ekonomiska. Men då detta är ett forum för ekonomi får dessa mål naturligt ett större fokus här.

Hur gör du själv för att utvecklas och nå dina finansiella mål och andra mål i livet?
Vilka umgås du med som inspirerar dig och hejjar på dig för att du ska nå dina mål?

Önskar med detta inlägg alla er härliga tjejer i gruppen en inspirerande och givande helg!

Själv drar jag kosan mot Sthlm för ännu en 3-dagarskurs inom personlig utveckling och passiva inkomster, denna gång inom fastighetsbranschen. Ska bli superkul och intressant och förhoppningsvis lika givande för att skapa fler passiva inkomster som förra helgens kurs!

Tack för att du orkade läsa ända hit??

Kram

Inlägget publicerades ursprungligen på Facebookgruppen ”Economista -Kvinnor som gillar aktier och privatekonomi” den 16 mars 2017

GÖR SOM TUSENTALS ANDRA KVINNOR

Gå med i vår community

Ta del av inspiration, konkreta råd, tips och mycket mer för din inre- och yttre rikedom på ett lättsamt och förhoppningsvis lättillgängligt vis.