RikaKvinnor Akademin - kurs ekonomisk frihet för kvinnor @photos.of.moe

Varmt välkommen till RikaKvinnor.se – Sveriges nya holistiska ekonomiblogg. Av kvinnor. För Kvinnor.

har det äntligen blivit dags

För mig att bjuda in dig till bloggreleasen av RikaKvinnor.se! Tack alla ni som på olika sätt bidragit, stöttat, peppat och gett feedback på vägen fram till releasen. Det har varit en minst sagt spännande och utmanande resa att skapa någonting utifrån ingenting, i detta fall en helt ny blogg.

Framförallt vill jag rikta ett STOR TACK till alla er som visat intresse och signat upp för förhandstur av bloggen och nyhetsbrevet! Det känns helt otroligt roligt, och på samma gång nervöst och utelämnande, men med varma känslor av både stolthet och tacksamhet att så många redan vill följa bloggen. Det är ju dessutom ni, som har förtur, som kommer sätta prägeln och styra bloggen dit vi vill och önskar.

 

Uppdelning

Bloggen är uppdelad i tre delar; själva bloggdelen under rubriken ”Blogg”, där samtliga publicerade och även opublicerade krönikor från Economista finns samlade.

Den andra delen, som du finner under huvudrubriken; ”Bli rik – börja här” består av artiklar om finansiell rikedom som kommer fyllas på efterhand med olika relevanta ämnen inom privatekonomi, investeringar och sparande.

Den sista delen som du finner under samma huvudrubrik men med underrubriken ”Inre rikedom” består av artiklar om inre rikedom, personlig utveckling och mindfulness och meditation och som likaså kommer fyllas på med en massa inspiration efter hand som bloggen utvecklas.

 

Mitt bästa tips

Är att starta med att läsa krönikorna under huvudrubriken ”Blogg” och därefter fortsätta med att läsa artiklarna som du finner under huvudrubriken; ”Bli Rik – börja här”.

Jag hoppas med dessa inledande ord att du ska finna bloggen inspirerande och läsvärd, och att vi tillsammans hjälps år att göra RikaKvinnor.se till Sveriges bästa holistiska blogg om inre och yttre rikedom. Av kvinnor. För kvinnor (i synnerhet). För åtminstone jag tycker att det är vår tur att kliva fram och ta plats i rampljuset och därigenom driva frågan om kvinnligt ägande, privatekonomi och jämnställhet. Och detta gör vi bäst tillsammans!

Känn dig därför fri att botanisera runt på bloggen och kom gärna med feedback på innehållet, vad du vill läsa mer om och tips på hur bloggen kan utvecklas, både innehållsmässigt och layoutmässigt, för att den ska bli så bra och läsvärd som möjligt för dig. Och är du intresserad av att bidra till bloggen, antingen genom att skriva egna inlägg och/eller krönikor eller genom att inspirera oss med din story under rubriken ”Månadens rika kvinna”, tveka inte att kontakta mig.

Jag hoppas du kommer gilla bloggen!

 

Med värme
Elisabeth Svensson

2 reaktioner på ”Varmt välkommen till RikaKvinnor.se – Sveriges nya holistiska ekonomiblogg. Av kvinnor. För Kvinnor.”

 1. Hej Charlotte,
  Vilket härligt meddelande aytt mötas av denna vårtorsdag i mars! 😀
  Tack snälla för fin feedabck och vad roligt att vi får inspirera dig!
  Och som du säger; There is NO limit! 😉

  Lycka till med ditt sparande och känn dig fri att dela din resa med oss <3

  Med värme
  Elisabeth

 2. Charlotte Åberg

  Det här är sååå inspirerande!
  Jag började min finansiella resa för bara fyra år sedan och är fortfarande bara en novis i jämförelse men jag känner att ni har så enormt mycket att ge!
  Bara genom att scrolla runt lite här blev jag så sugen på att läsa Allt att jag nästan kom för sent till jobbet. 😃
  Nu kommer jag att lägga allt netflixande, facebookande, youtubande och annat trams åt sidan tills jag plöjt igenom vartenda inlägg hos er!
  Det är verkligen dags att vi kvinnor visar vad vi kan när vi väl bestämmer oss.
  Som Michelle Obama sade:
  ”There is no limit to what we, as women can accomplish”
  Tack för denna fantastiska sida!
  Och Lycka Till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *