RikaKvinnor gästar RikaTillsammans för att prata FIRE och ekonomisk frihet @RikaKvinnor.se

Tillbaka i RikaTillsammans-studion för att prata FIRE bla

Jag får väl erkänna att jag satt med skämskudden i ena handen och Björn i den andra när vi tillsammans igår kväll såg på RikaTillsammans senaste avsnitt där jag hade äran att medverka.

Jag tycker med facit i hand att jag ändå skötte mig helt ok. Det är alltid svårt att bli intervjuad när man inte alls vet vad intervjun ska handla om, som i mitt fall i detta avsnitt 🙂
RikaKvinnor gästar RikaTillsammans för att prata om dollarmiljonen @RikaKvinnor.se

Jag visste bara att vi skulle prata om artikeln i Aftonbladet som baserades på mitt långa inlägg i bloggen ”När livsgnistan släcks av at bli $miljonär” men inte mer än så. Så jag var verkligen inte beredd på att Jan grävt runt på bloggen för att hitta snaskiga citat :). 

Men med facit i hand känner jag att mina värderingar om hållbarhet, genom bla återhållsam konsumtion och cirkulär ekonomi och även skammen kring att må dåligt när allt egentligen är så bra, ändå kom till sin rätt. 
RikaKvinnor gästar RikaTillsammans för att prata FIRE @RikaKvinnor.se

Såklart är jag nyfiken på vad du tyckte om avsnittet som du kan lyssna på i sin helhet här. 

En härlig vecka önskar jag dig! 

Med värme
Elisabeth 

4 reaktioner på ”Tillbaka i RikaTillsammans-studion för att prata FIRE bla”

  1. Ett fantastiskt inspirerande avsnitt. Så värt att lyssna på! Tack för att du delar med dig av din resa.

  2. Bra avsnitt! Jag kan redan känna att den där tomheten så smått klev in vid första miljonen. Rätt snabbt försvann den igen men har istället ersatts av sökandet av: ”varför” och ”till vad”. Jag har haft det ekonomiskt skralt en stor del av livet så att helt plötsligt ha löst det var också en känsla av tomhet.

    FI/FIRE (kärt barn) är ganska lite en ekonomisk resa förstår jag nu. Det handlar mycket mer om det mjuka och det inre.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.