RikaKvinnor bloggen

RikaKvinnor.se fyller 1 år! Grattis!

nov 18, 2018 | Övrigt | 0 Kommentarer

Vi firar födelsedagen med nytt utseende på bloggen, Instagramkonto #rikakvinnor samt en kort tillbakablick på året som gått

  • Tänk att resan började för 2 år sedan när jag öppet började delade med mig av personliga reflektioner och erfarenheter kring hur jag och min familj bygger kapital för både vår inre och yttre rikedom.
  • Tänk att det var på ett meditationsretreat våren 2017 som idén och skapandet av bloggen RikaKvinnor.se verkligen tog form och sedan lanserades i november 2017.
  • Tänk att vi från starten var några hundra RikaKvinnor som idag växt till oss till över 30 000 kvinnor (även män) som läser eller har läst bloggen.

Därför vill jag passa på att rikta ett STORT TACK till alla er som på olika sätt varit med på resan och bidragit med pepp, stöd, tid, expertis, kunskap och även feedback på hur bloggen kan bli bättre och utvecklas. Tack alla fantastiska fotografer Mohammad El-madhoun och Jörgen Mikkelssen som på olika vis lyckats förmedla känslan av vad RikaKvinnor.se är och står för. Tack alla ni som kommenterat och hört av er med frågor och funderingar via bloggen eller mail. Tack alla powerladies som så generöst delat er story i Månadens Rika Kvinna. Tack till vår duktiga medkreatör Tova som så fint delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper utifrån en 20-årings perspektiv på ekonomi, investeringar och ett hållbart, minimalistiskt leverne. Slutligen vill jag rikta ett STORT tack till min fantastiska Mastermindgrupp som alltid finns där och kommer med utmanande och konstruktiv feedback, vilket både gjort mig och bloggen till bättre versioner.

Sist men absolut inte minst vill jag tacka dig som läsare för ett fantastiskt första år med RikaKvinnor.se! Min förhoppning är att vi tillsammans fortsätter skapa värde och rikedom inom livets alla områden! Tveka därför inte om du vill vara med och bidra med innehållet i bloggen som vi skapar tillsammans! För vad vore RikaKvinnor.se utan just oss rika kvinnor!? Dessutom filas det för fullt på en föreläsningsserie till våren. Håll utkik efter mer info och kom gärna med förslag på vad som skulle skapa mervärde för dig.

Med värme
Elisabeth för RikaKvinnor.se

 

PS. Du hittar oss numera även på Instagram #rikakvinnor

GÖR SOM TUSENTALS ANDRA KVINNOR

Gå med i vår community

Ta del av inspiration, konkreta råd, tips och mycket mer för din inre- och yttre rikedom på ett lättsamt och förhoppningsvis lättillgängligt vis.